Ljubljana, 23.-25.11. Gerhard Walper

MEĐUNARODNA RADIONICA OBITELJSKIH I POSLOVNIH KONSTELACIJA

Termin/sati: 23.-25.11.2018. petak popodne (17:30-20:30h), subota i nedjelja (9:30-18:30h)
Voditelj: Gerhard Walper, docent, trener i supervizor sistemskih konstelacija “Hellinger Sciencia”
Mjesto: Ljubljana, Inštitut za sistemske postavitve, Mencingerjeva 7.
Jezik i prevođenje: Engleski. Slovenski, Hrvatski (konsekutivno prevođenje)
Prijavite se: gdj.Ives Sablić, mob.+385 97 7590 579, ili e-porukom na e-adresu @: sikonstelacije@gmail.com

Vedran Kraljeta (CRO) i Nataša Čebulj (SLO), treneri obiteljskih i poslovnih konstelacija vas pozivaju na ovaj izvanredan međunarodni događaj – seminar s radionicama uz vodstvo vrhunskog svjetskog konstelatora, Gerharda Walpera, docenta i člana vodećeg tima trenera i supervizora rada konstelatora začetnika konstelacija Berta i Sophie Hellinger i njihove organizacije  “Hellinger Sciencia”.
Teme koje će se raditi na seminaru su vezane uz osobni položaj i odnose polaznika u intimnom, obiteljskom i radnom okruženju, o sukobima, mirenju i sreći, o bolestima, ljubavi i iscjeljivanju. Seminar je namijenjen za pojedince, parove, roditelje i djecu, koji žele rješiti vlastite izazovne situacije, otkriti i vratiti se putu zrele ljubavi, zdravlja i snage za puni vlastiti život.

ZATRAŽITE LETAK!!!  Prijavite se!!!
Prijave se primaju do popunjenja mjesta na radionici. U prijavi navedite ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu.
Cijena za sva tri dana iznosi 300Eura. Za parove poseban popust.

Raditi će se na pojedinačnim osobnim/obiteljskim temama i pitanjima sudionika seminara. Uz pomoć konstelacija, kao polaznik seminara, primit ćete osobne duboke uvide i nove spoznaje o skrivenim dinamikama vaših osobnih, obiteljskih i radno-poslovnih situacija, njihovim zapetljajima i posljedicama vidljivim kroz neuspjehe u životu, traume, sukobe, usamljenost ili loše veze, nesreće i bolesti. Otkrit ćete i  put k dobrim rješenjima takvih izazovnih i bolnih situacija za vas i vašu zajednicu, koji njeguju ljubav, red, zdravlje, snagu i uspjeh.

Dobrodošli!
Gerhard Walper
Vedran Kraljeta
Nataša Čebulj
Ives Sablić
..i ISP i Sikon tim
web: www.konstelacije.com
@: sikonstelacije@gmail.com
GSM: +385 97 7590 579