Nakon vaše konstelacije

Nakon vaše konstelacije – što nakon vašeg osobnog i/ili obiteljskog rada

(dorađeno osnovom napisa Heinza Starka)

 

Primili ste nove uvide i iscjeljujuće slike, jedinstvenim jezikom duše. To duboko djeluje i vašem životu može dati novo usmjerenje. Ljudska duša nije stroj koji se može uključivati i isključivati ‚tipkom‘.. Ona ima svoj vlastiti način kako “prerađuje” i usvaja ono što ju dotakne.

 

Misli su brze. Duša se kreće sporo.

 

Na razini duše, duboko smo povezani sa svim članovima našeg obiteljskog sustava, i živima i mrtvima. Efekti iscjeljujućeg rada se razmataju i pokazuju u svom vlastitom vremenu, kad odustanemo od potrebe da sami nešto učinimo. Tek kad sve koji pripadaju našoj obitelji, držimo u svom srcu, u svijesnoj ljubavi, tek kad njihove sudbine i terete poštujemo i prihvatimo kao njihove, tek tada, dječja odanost u kojoj ljubav i pripadanje znače živjeti posljedice života drugih, ostaje bez svoje svrhe. Tek tada, patnju zamijenjuje priznavanje i unutranji mir prihvaćanja onoga što (i kako) jest. Tada smo slobodni živjeti sebe…

 

Možda ćete, koračajući tim putem, naići na otpor u mislima ili strahovima. Prisjetite se olakšanja koje ste osjetili duboko u sebi, kad je rješenje nađeno, ili kad je nova slika ugledala svijetlost dana. Duša sad drži tu novu sliku, tu novu predodžbu, i tijekom vremena se s njom sljubljuje, na način koji donosi najviše dobra.

 

Svaki pokušaj utjecanja na taj proces, kroz diskutiranje, umno razlogovanje, analiziranje ili istraživanje, potpuno je nepotreban. Vjerujte sebi da ćete napredovati. Proces će se odvijati po svojoj vlastitoj dinamici, možda vrlo kratko, možda mjesecima, a katkada, za puni učinak i godinu, dvije.

 

Ako poželite podijeliti svoja iskustva, rađe podijelite s drugima vaše nove uvide, a ne izvorni problem. Gledanje na rješenje dozvoljava problemu, koji je sad prošlost, da pozitivno utječe na sadašnjost. A sadašnjost je sve što jest.

 

Želim vam sve najbolje!

 

Napomena:

Pogotovo nakon izazovnih radova, moguće je da tijekom narednog perioda od nekoliko dana osjetite i fizičke posljedice i tegobe promjena. Povišena temperatura, glavobolja, pritisak, vrtoglavica, snažan umor i pospanost, neki su od češćih simptoma koji prate snažna preslagivanja i čišćenja u rješavanom sistemu i s upetljanim osobama. Naravno, ako vam to čini neprilike, obratite se za pomoć…uostalom…možda vas je zatekla, i u pitanju je sasvim obična viroza, prehlada,…a tu medicina ima jako dobra rješenja.