Biblioteka

Biblioteku Sikona čine multimedijski zapisi stručnih radova iz područja teorije i prakse sistemskog rada s ljudskim zajednicama na području uređivanja odnosa, vođenja promjena i terapijskog rada.

Posjedujemo i održavamo najveću regionalnu biblioteku multimedijalnih zapisa u Hrvatskoj iz područja sistemskih konstelacija, koju često dopunjujemo novim djelima kupovinom i uz pomoć donacija.

Cilj ove biblioteke je da pomogne procese edukacije i treninga stručnjaka u području sistemske prakse djelovanja, prije svega konsteliranja, te za informiranje javnosti.

Radi olakšane dostupnosti i informiranja, izabrani domaći i volonterski prevedeni inozemni stručni i popularni članci se izdaju u elektroničkom obliku u ‘Bazi znanja’, gdje se mogu preuzeti.

Na vaš pisani upit pojedina djela vam uz primjerene uvjete možemo dati na posudbu, prije svega u gradovima u kojima aktivno djelujemo.

Ako ste zainteresirani za posudbu nekog dijela, registrirajte se ovdje za člana naše zajednice i pišite nam na adresu: info@konstelacije.com

Ako želite pomoći kao dobrovoljni prevoditelj, ili imate svoj članak za objavljivanje, javite se na e-adresu: info@konstelacije.com

Ako želite u biblioteku donirati stručna i/ili popularna djela iz naše oblasti rada, javite se na istu e-adresu: info@konstelacije.com