Zagreb, 22.12.17. OBITELJSKO STABLO-ŽIVOTNI ZADACI

PETAK, 22.12.2017. – ZAGREB

javno besplatno predavanje sa vježbama (osobnim mini konstelacijama ) na temu:

“VAŠE OBITELJSKO STABLO – VAŠI ŽIVOTNI ZADACI”

Predavač: Vedran Kraljeta, sistemski konzultant, trener i coach;

Vrijeme: PETAK, 22.12.2017. od 19 do 21:00 sati

Mjesto:  dvorana knjižnice Tina Ujevića, Zagreb, Ul. Grada Vukovara 14.

Prijave: rezervirajte svoje mjesto prijavom na e-mail: sikonstelacije@gmail.com (ili: info@konstelacije.com), ili SMSom na mob.097 7590 579

Dobrodošli na besplatno otvoreno predavanje na temu “Vaše obiteljsko stablo – vaši životni zadaci” koje predstavlja uvod u radionicu sistemskih konstelacija 07.01.2018.
Obiteljsko stablo je slikovni prikaz vašeg sistema, njegovih vrijednosti, odnosa, snaga i slabosti. U njemu su vidljivi zapletaji koji loše utječu na vaše odnose, prema sebi i drugima, vode u neuspjehe, bolesti, nesreće. Utječu na ono što činite iako to “znate” da nebi trebalii činili, A MORATE. Utječu na izbor partnera, profesije, stila života,… Zato da bi ti zapetljaji izašli na vidjelo, da bi kroz njih učili i rasli u zreloj ljubavi i stvaralačkom životu. Da bi njihovim rješavanjem i sebi oslobodili energiju za vaš život, a vašem sistemu donijeli dobra, stabilnija  rješenja odnosa za sve njegove članove. Uz pomoć obiteljskog stabla (genograma) učinite prve korake i otkrijte ono što vas snaži i što vas slabi, otklonite prepreke drugačijem, boljem i ispunjenijem življenju, i u intimnom i u poslovnom djelovanju.
Ponesite papir i olovku. Pogledajte kako izgleda obiteljsko stablo na našoj stranici u izborniku: “radionice i događanja/radionice/priprema za vaš rad”

Ovi odnosi su temelj uspjeha!

Dobrodošli! Dođite! Pozovite i svoje najbliže, drage prijatelje i prijateljice, znance i znanice …